Vind je dit leuk om te lezen? Deel het met anderen!

Vertrouwen en veiligheid

‘Wat geweldig dat jij er bent, jou vertrouw ik ten minste’

Dat is de begroeting die ik vanmorgen kreeg toen ik naar mijn klant (met dementie) in het verzorgingshuis ging voor een massage. Na afloop zei ze: ‘Stik blij dat je geweest bent, hier knap je zo van op!
Wanneer kom je weer? Dan pas…’

Mijn naam weet ze al lang niet meer, maar ze weet wel dat ik goed voor haar ben en fijne massages geef. Die geef ik met aandacht en liefde al meer dan 7 jaar. Toen ze bij me kwam had ze een beginnende dementie, inmiddels woont ze al meer dan 2 jaar in een zorginstelling.

Deze reactie laat wederom zien dat het niet alleen maar om massage en aanraking gaat maar ook om vertrouwen en veiligheid.

Veilig voelen dat willen we toch allemaal…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Touch for Care is geregistreerd
CRKBO opleider
error: Content is beschermd