Touch for Care in de oncologie

Touch for Care verzorgt trainingen op gebied van massage in de oncologische zorg.  Deze worden gegeven volgens de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS.

Klara heeft meer dan 30 jaar ervaring in massage bij mensen met kanker. Ze heeft internationale trainingen gevolgd op dit gebied en is professional member of The Society for Oncology Massage (S4OM) Ze was mede-oprichter van  Instituut Massage bij kanker en grondlegster en ere-lid van het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij kanker.

Masseurs en massagetherapeuten die een basistraining massage bij kanker willen volgen adviseer ik van harte om dit doen bij Instituut Massage bij kanker. Deze opleiding volgt de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS! Deze richtlijnen geven onder andere aan waaraan de opleiding dient te voldoen en welke kwalificaties de docenten dienen te bezitten. Tevens geven ze richtlijnen mee waaraan de masseur of massagetherapeut dient te voldoen in de praktijk.

hospice
Touch for Care in de oncologie™ voor zorgprofessionals
stoelm en kanker
Masterclass Stoelmassage en kanker™
Touch for Care is geregistreerd
CRKBO opleider
error: Content is beschermd