Touch for Care in de oncologie

Touch for Care ontwikkelt Masterclasses voor masseurs en massagetherapeuten. ‘Inmiddels hebben de eerst opgeleide masseurs en massagetherapeuten voldoende ervaring opgedaan na de basistraining en is het tijd voor verdieping en verbreding van kennis’ aldus Klara.  De masterclasses worden gegeven volgens de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS.

Klara is professional member of The Society for Oncology Massage (S4OM) ere-lid van het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker.

Masseurs en massagetherapeuten die een basistraining massage bij kanker willen volgen adviseer ik van harte om dit doen bij Instituut Massage bij Kanker. Deze opleiding volgt de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS! Deze richtlijnen geven onder andere aan waaraan de opleiding dient te voldoen en welke kwalificaties de docenten dienen te bezitten. Tevens geven ze richtlijnen mee waaraan de masseur of massagetherapeut dient te voldoen in de praktijk.

stoelm en kanker
Masterclass Stoelmassage en kanker™
Touch for Care is geregistreerd
CRKBO opleider